با سلام خدمت همه بیانی های عزیز
این قسمت ادامه ی مقاله قبل میباشد.

روش دروپ ولتاژ، با شعاعی یا حلقه ای بودن سیستم محدود نمی شود. مسأله مهم تر، سطح خطاست که تا حد زیادی با تعداد تبدیل های ولتاژ تعیین می شود. دستورالعمل اضافی درباره کاربرد روش دروپ ولتاژ در جایی که تشدید وجود داشته باشد، ارائه شده است. به جای استفاده از (3) به عنوان نماینده ای برای امپدانس هارمونیک، امپدانس هارمونیک واقعی به صورتی که از شبیه سازی های کامپیوتری محاسبه شده، به کار می رود. 

بیشتر بخوانید : 

همه چیز را به جز پیام و نحوه استفاده از آن در زندگی خود فراموش کنید
تولید پراکنده به عنوان یک بار برای اهداف تخصیص هارمونیک در نظر گرفته می شود. این موضوع در نظر گرفتن توزیع احتمال برای تولید پراکنده و در نتیجه ظرفیت تغذیه نهایی شبکه شامل تولید پراکنده را ضروری می کند. بدون این ملاحظه، تخصیص کامل به تولید پراکنده داده می شود که در نتیجه تخصیص برای بارهای دیگر را محدود می کند، گرچه این تولید به ندرت می تواند به ظرفیت تولید کامل خود برسد. 
ج- هارمونیک های کوتاه مدت
محدودیت اصلی برای هارمونیک های کوتاه مدت، اثرات حرارتی نیست، بلکه تداخل با تجهیزات همسایه است. سازگاری بر مبنای یک قرائت 10 دقیقه ای می تواند سطوح هارمونیک تحمل ناپذیر بالایی را برای یک زمان کوتاه، مجاز بداند. به همین علت، هارمونیک های ولتاژ و هارمونیک های جریان دارای محدودیت های کوتاه مدت هستند که به حد آماری قرائت های 10 دقیقه ای انجام شده در 1 هفته جدا می شوند. حد ولتاژ هارمونیک کوتاه مدت، % 150 مقدار حالت دائم است. ابزار زیادی هستند که نسبت حداکثر مقدار 3 ثانیه ای به میانگین را برای هر 10 دقیقه می دهند و در نتیجه حداکثر مقدار 3 ثانیه ای موجود است. هر رکورد 3 ثانیه ای باید کمتر از % 150 حد حالت دائم باشد. 
به منظور محدود کردن سطح اعوجاج هارمونیکی کل (THD) کوتاه مدت، انتشار جریان هارمونیکی کوتاه مدت باید محدود شود. ضریب انتشار جریان هارمونیکی کوتاه مدت برابر است با
 
که در آن، Si/St نسبت اندازه تأسیسات به ظرفیت تغذیه است. با هدف محدود کردن ولتاژ هارمونیک به 5/1 برابر حد حالت دائم، 1 بازه از 6 بازه نمونه، دارای 5/1 برابر حد حالت دائم است و بقیه در حد حالت دائم می باشند، آنگاه میانگین مقادیر rms تقریبا 05/1 برابر حد حالت دائم می باشد. سپس این مقدار با اندازه نسبی بار (F) وزن دار می شود. بنابراین، اگر یک بار خیلی کوچک باشد، آنگاه F تقریبا 20 و حد جریان هارمونیکی کوتاه مدت 21 = 05/1 × 20 برابر حد حالت دائم آن است. اگر یک بار خیلی بزرگ باشد، F تقریبا 1 و حد کوتاه مدت 05/1 = 05/1 × 1 برابر حد جریان هارمونیکی حالت دائم است. 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها